top of page

OM OSS

Sugen på hemlagad thaimat till lunch eller middag?

Då ska du besöka min mysiga restaurang! Välj från vår A la carte meny, sitt här eller ta med hem. Eller kom förbi för att avnjuta en god och prisvänlig lunch. 
IMG_5213_edited.jpg
IMG_20210913_113745_283.webp

Historia

Som liten flicka i Thailand så var jag alltid omgiven av goda smaker och färger i hemmet. Jag har alltid varit matintresserad och älskade att bjuda folk på min mat. Detta ville jag ta med mig till Sverige. Så januari 2009 öppnade jag min thairesturang i Solna på Ekensbergsvägen. Här finns jag än idag tillsammans med mina tre anställda och trivs superbra! Min vision är att alltid ha nöjda och återkommande kunder. 

Välkommen till Klå Fann thai på Ekensbergsvägen 97.
Smaklig måltid!

 

Om oss

Klå fann thai är belägen på gränsen mellan Solna och Sundbyberg på Ekensbergsvägen 97. Vi lagar alltid maten från grunden. Med bra råvaror och kärlek när vi lagar. För mig är det viktig att du ska få en perfekt smakupplevelse samtidigt som du får sitta i en mysig och harmonisk miljö med dämpande ljus. 

Här hittar du enkelt parkeringsplatser på lunchtid under dagen. Vi byter alltid veckosedel en gång i veckan, så att du alltid kan få en varierade lunch. 

Vi har en stor uteservering som räcker för 80 personer. Uteserveringen är öppen från april till slutet av september. Här kan du avnjuta din mat eller bara ta ett glas öl. 

IMG_5197_edited.jpg
bottom of page